<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

26.09.2014

ПАТ «АЗОТ» допоможе нашим військовим підготуватися до зими

Ковдри, матраци, термобілизна, карімати (підстилки), котелки, противірусні та протизастудні препарати… – такі речі нині в переліку нагальних потреб військових, які несуть службу на Сході країни. Вже найближчим часом працівники ПАТ «АЗОТ» придбають все необхідне та відправлять нашим захисникам.

А поки що волонтерам Черкаської Самооборони «Азот» передав близько 3 тонн гуманітарної допомоги, яку зібрали працівники підприємства. Це переважно закрутки, тушонка, печиво, вода, цигарки, мило, серветки тощо. Також дітки працівників намалювали для своїх захисників малюнки, щоб підтримати їх.


– Крім того, що працівники підприємства організували ініціативну групу і збирають кошти, кожен начальник цеху здав по тисячі гривень, – розповідає начальник цеху ВПіПК Олександр Сандецький. – А це близько 40 тисяч гривень. Ці гроші підуть на закупівлю найнеобхіднішого для наших військових.


Азотівці продовжують забезпечувати засобами захисту працівників підприємства та їхніх дітей, які йдуть служити в зону бойових дій. Так, нещодавно, бронежилет та каску активісти передали для машиніста газодувних машин цеху М-­9 Володимира Братка. Бронежилет для молодшого сина вручили і машиністу газодувних машин цеху ОПСВ Миколі Орлу. Нині активісти шукають, де б можна було придбати ще й каску.

Дмитро Самуйлик передає волонтерам препарат «Celox»

Працівники «Азоту» також передали на Схід чергову партію кровоспинного препарату «Celox», який вдалося знайти аж в Ізраїлі, придбали 300 м2 чорної міцної плівки для облаштування бліндажів, замовили прилади для приготування їжі, планують придбати засоби для очищення води та зимові намети. Значний внесок «Азоту» в захист Вітчизни волонтери відзначили грамотами та подяками.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку