<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

13.11.2014

Молоді спеціалісти для кадрового резерву продовжать навчання

На ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM успішно завершився перший етап експериментальної програми підготовки кандидатів на посаду начальника зміни. Новий проект тісно пов’язаний з формуванням кадрового резерву.

Програма стартувала торік у серпні. Для участі було обрано випускників черкаських вузів. Упродовж 2014 року, навчаючись за індивідуальним планом, розробленим фахівцями структурних підрозділів та Навчального центру, хлопці освоїли по 2-3 робочі професії. На кожному з етапів програми вони проходили перевірку знань. За результатами останнього іспиту, який проходив з використанням навчально-тренувальної системи «Автоекзаменатор», були сформовані оцінки рівня підготовленості кандидатів на посаду начальника зміни. Їх і було представлено на розгляд комісії під керівництвом заступника Голови Правління, Технічного директора ПАТ «АЗОТ» Віктора Олійниченка.

Молоді хіміки вчергове пройшли іспит на «Автоекзаменаторі»

Як розповів начальник Навчального центру Ігор Негробов, усі учасники програми впоралися з фінальним тестуванням, хоча питання були досить складними. Вони стосувалися як технологічних регламентів, так і посадових інструкцій.

– Усі учасники знали, що залежно від результатів першого року навчання вони або продовжать участь в програмі і залишаться в кадровому резерві, або ж працюватимуть надалі апаратниками, – зазначає директор департаменту з управління персоналом Ігор Сергієнко. – В ході обговорення кандидатів члени комісії вирішили, що всі спеціалісти переходять на другий етап навчання, який передбачає освоєння ще кількох робочих професій.

Проте дехто з хлопців отримав другий та останній шанс водночас. Повторне засідання комісії відбудеться лише через рік, тому ще є вдосталь часу для вдосконалення рівня підготовки. Зараз же начальники цехів А-5, М-2 та М-6 (саме у цих структурних підрозділах працюють молоді спеціалісти) спільно з Навчальним центром розробляють нові індивідуальні плани.

Паралельно стартував другий сезон експериментальної програми підготовки кадрів. Для проходження першого етапу було сформовано нову групу з шести осіб.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку