<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

19.11.2014

Черкаські хореографи продовжують підкорювати «місто Лева»

Народний ансамбль танцю «Дружба» (ПК «Дружба народів» ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM) виборов два других місця на Всеукраїнському вокально-хореографічному фестивалі-конкурсі «Самоцвіти» у Львові.

Учасники ансамблю конкурували за першість із колективами з Чернігова, Києва, Харкова, Одеси, Кривого Рогу, Ужгорода, Львова, Івана Франківська та ін. Журі переглянуло та оцінило понад 50 колективів, які виконали 160 танцювальних номерів.


Учасники народного ансамблю «Дружба» (художній керівник – заслужений працівник культури України Ольга Золотарьова) приготували для львів’ян і суддів чотири номери: старша група – «Дівочі вибрики» і «Козачок», а середня група – «Веселі жабенята» й «Аве Марія». За словами члена журі фестивалю-конкурсу, члена національної спілки хореографів України, провідного методиста з хореографічного жанру навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Тараса Магдича, діти добре підготовлені і відчувається висока професійна школа. Головним підтвердженням теплих і щирих слів журі стало запрошення на гала-концерт. Серед 15 найкращих номерів фестивалю був і ліричний танець «Аве Марія» у виконанні ансамблю «Дружба». Глядачі віддячили танцюристам бурхливими оплесками й вигуками «браво».


Незважаючи на тісний графік фестивалю, вихованці ансамблю мали змогу ознайомитися з архітектурним і культурним багатством Львова.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку