<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.12.2014

Продукція ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM увійшла до сотні кращих товарів України

Експертна комісія національного конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» в номінації «Товари виробничо-технічного призначення» відзначила аміачну селітру, яку виробляє Черкаський «Азот» OSTCHEM.

– До числа кращих виробників ПАТ «АЗОТ» потрапляє не вперше. Такі відзнаки свідчать про те, що підприємство працює за найвищими міжнародними стандартами, постійно модернізує обладнання, впроваджує новітні технології, використовує сучасні методи управління виробництвом, – зауважує Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – В результаті наші споживачі отримують продукцію високого ґатунку.

На урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу «100 кращих товарів України» підприємство представляв комерційний директор ПАТ «АЗОТ» Андрій Коваленко. Кращі товари експертна комісія конкурсу обирала більш ніж за 20 критеріями. Серед них – наявність на підприємстві сертифікованих систем управління, використання ресурсо- та енергозберігаючих технологій, втілення проектів корпоративної соціальної відповідальності підприємства, проведення навчання та підвищення кваліфікації працівників, реалізація проектів з мінімізації обсягів викидів, впровадження інноваційних технологій, збільшення обсягів виробництва продукції, особливості географії продажу, відсутність заборгованості із заробітної плати тощо.

Комерційний директор ПАТ «АЗОТ» Андрій Коваленко

– Протягом 11 місяців 2014 року ми відвантажили на внутрішній ринок 670 тис. тонн аміачної селітри. Це на 3 відсотки більше, порівняно з минулим роком, – зазначає Андрій Коваленко. – Для нас важливо, що наша продукція викликає постійний інтерес у споживачів. Закуповують добрива трейдери, великі агрохолдинги, а також дрібні господарства, які географічно розташовані поблизу нашого підприємства.

Зусилля всіх 304 фахівців цеху аміачної селітри М-9 та їхніх колег із цехів А-3, А-5 та М-5, які забезпечують виробництво селітри сировиною, спрямовані на задоволення потреб споживачів. Щоб виробити для них якісну конкурентоспроможну продукцію, тут дотримуються всіх норм і стандартів. Крім того, щороку в розвиток цеху підприємство інвестує десятки мільйонів гривень. За рахунок цього вдається покращити якість продукції, знизити обсяги споживання енергоресурсів, забезпечити надійність роботи обладнання і відповідно безперервний випуск продукції.

У сотню кращих товарів увійшла і продукція інших підприємств холдингу OSTCHEM. Так, ПАТ «Рівнеазот» отримав нагороду за вапняково-аміачну селітру, а ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» – за карбамід.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку