<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.12.2014

Цього року азотівці традиційно відпочили та оздоровилися

Майже 800 працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM та їхніх дітей мали можливість цього року відпочити та оздоровитися за рахунок коштів, виділених з профбюджету та фонду соціального страхування.

Як розповів голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов, на морі за кошти профбюджету оздоровилися 579 працівників «Азоту» та їхніх дітей. Закупив профком і 6 путівок до санаторіїв. Фонд соціального страхування надав 95 путівок для  працівників підприємства та 115 дитячих путівок до літніх таборів.

Азотівці відпочивали та оздоровлювалися цього року в Закарпатті, Трускавці, Миргороді, Вінницькій, Львівській, Одеській та інших областях. Сплачували відпочивальники лише 20 відсотків від вартості путівки.

Начальник дільниці оперативної служби цеху електропостачання Жанна Євсєєва у жовтні цього року відпочивала та лікувалася в профспілковому санаторії «Хмільник».  Найбільше курортне містечко  Хмільник, що у Вінницькій області, славиться своїми унікальними радоновими водами. В лікувальному корпусі санаторію два поверхи відведено під бальнеологічне відділення, де відпочивальники приймають різні види ванн і душів.

Жанна Євсєєва відпочивала та лікувалася в профспілковому санаторії «Хмільник»
 
Як зазначила Жанна Євсєєва, процедур, які входять до вартості путівок, цілком достатньо, щоб пройти повноцінний курс лікування. Проте за бажанням можна отримати й інші процедури та медичні обстеження, яких тут пропонується безліч. У санаторії можна навіть зробити томографію.

Задоволені відпочивальники й тим, що заклад розташований за містом у лісі, тож навіть повітря тут цілюще. На маршрутці можна швидко дістатися до центра Хмільника. Відвідати кафе, концерт в палаці культури чи просто погуляти чистеньким ошатним містечком. Можна було також поїхати на екскурсії.

– Я вперше побачила знамениті фонтани у Вінниці, які дійсно вражають та зачаровують, – ділиться враженнями Жанна Вікторівна. – Особливо дивує, коли вода утворює величезний екран і на ньому демонструється якийсь сюжет.

Безліч приємних вражень привезли азотівці і з інших санаторіїв. Адже змогли і відпочити, і оздоровитися, і відкрити для себе ще один куточок України.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку