<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.01.2015

У Центрі дитячої творчості проведуть фестиваль настільних ігор

Колектив Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM завершує розробку концепції першого фестивалю настільних ігор «Gambit x15». Відчути азарт і перевірити свою майстерність усі бажаючі зможуть вже 28 лютого.

На фестивалі буде представлено декілька десятків різноманітних ігор: логічні, карткові, словесні, економічні, серії ігор за мотивами улюблених книг і фільмів, а також ігри для великих компаній і вечірок. Усіх учасників організатори розділять на три категорії – діти, батьки та працівники «Азоту». Куруватимуть захід досвідчені game­-майстри. Стати тренером пощастить тінейджерам Центру, а також деяким батькам. Вони допомагатимуть учасникам обирати гру, пояснюватимуть їм правила та асистуватимуть на початкових етапах.

– Стрімкі атаки, красиві комбінації, сміливі жертви… Любителям настільних ігор близька романтика поєдинку і квінтесенція гри в гамбітному стилі. Наші «конкурсанти» зможуть захоплююче провести час зі своєю сім’єю. Переможці, як і належить, отримають подарунки, – розповідає директор ЦДТ Людмила Дивнич.

Наймолодша група учасників почала активно готуватися до фестивалю. До речі, більшість з них доволі натренована. Настільні ігри вже більше трьох років є вагомою частиною програми дозвілля для вихованців. Сьогодні в «арсеналі» Центру більше 20 різноманітних ігор.

Вихованці Центру дитячої творчості грають в «Тік-Так-Бум»

– Вони не лише поліпшують настрій і дарують позитивні емоції. Це надзвичайно корисне заняття, – зазначає Людмила Федорівна. – Діти стають більш комунікабельними, сконцентрованими, впевненими в собі. У процесі гри розвивається мислення, оскільки треба прораховувати ходи, контролювати суперника, вибудовувати стратегію поведінки. Декому вдається позбутися комплексів і розкрити свій потенціал.

Організатори не обмежуватимуться внутрішнім фестивалем. У перспективі вихованці Центру зможуть стати учасниками всеукраїнських чемпіонатів із культових ігор «Каркассон» і «Колонізатори».

Колектив ЦДТ запрошує азотівців узяти участь в першому фестивалі настільних ігор «Gambit x15»! Більш детальна інформація за адресою: вул. Калініна, 40. Тел.: 73­-49­-30.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку