<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.01.2015

ПАТ «АЗОТ» суттєво здешевило харчування для своїх працівників

На третину зменшилися ціни в їдальнях та буфетах Черкаського «Азоту» з 1 січня цього року. Таким чином, підприємство прагне захистити своїх співробітників від росту цін та зниження рівня життя, яке спостерігається нині в країні.

Ініціатива здешевлення харчування належить Голові Правління ПАТ «АЗОТ» Віталію Склярову.

– Останні роки на нашому підприємстві велика увага приділяється соціальному захисту працівників, у тому числі – створенню комфортних умов для їхньої роботи та відпочинку, – зазначив Віталій Леонідович. – Ми ремонтуємо побутівки, буфети, повністю реконструювали їдальню №4. З нового року зменшили ціни на продукцію комбінату харчування.

Як пояснила директор комбінату громадського харчування (КГХ) Ольга Ситник, ціни, які були раніше, повністю покривали витрати на закупку продуктів та приготування страв. З цього року частину витрат візьме на себе підприємство.

Виробничники відразу ж помітили зменшення вартості звичних страв.

– Перших два тижні всі дивувалися і запитували як нам це вдалося: ціни в магазинах та ринках стрімко ростуть, а в нас – падають, – зазначила буфетниця КГХ Оксана Кучеренко. – Тепер постійні клієнти вже знають, а от працівники підрядних організацій чи водії, які приїздять за продукцією, і які й раніше дивувались нашим помірним цінам, тепер взагалі не вірять власним очам.

Найбільше зниженню цін радіють азотівці, які щодня відвідують їдальню

– Якщо раніше я платив за обід 15 гривень, то тепер приблизно такий же набір страв обходиться у 8 – 9 гривень, – ділиться враженнями провідний інженер­-електронік Дмитро Жиряков. – Все дуже смачно, але хотілося б, щоб розширився асортимент страв. Особисто мені дуже не вистачає картоп­лі, запеченої з м’ясом чи грибами і сиром.

Василь Таранцев, начальник дільниці відділу головного мет­ролога, зізнався, що вже років 10­-ть обідає в їдальні. Додому купує також свіжоспечений хліб та заморожені напівфаб­рикати.

– Кілограм вареників з капустою чи з картоплею кош­тують зараз до 9 гривень, з Дніпровським сиром – 28 гривень, – розповідає Ольга Ситник. – Напівфабрикати можна замовити в будь­-якій їдальні чи буфеті й вам їх туди ж і доставлять у вказаний термін.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку