<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.02.2015

Чемпіонат «Азоту» з міні-футболу інтригував цікавою грою

Майже місяць вирували футбольні пристрасті чемпіонату публічного акціонерного товариства «Азот» на майданчику спорткомплексу. Особливістю цьогорічних змагань стала сильна гра команд, завдяки чому до останнього трималася інтрига і не можна було спрогнозувати, які з них посядуть призові місця.

Збірні команди структурних підрозділів були розподілені на дві підгрупи. До першої увійшли 7 команд, які протягом останніх років демонстрували хорошу гру та підтверджували свій рівень високими результатами. ІІ група – це 6­-ть менш досвідчених збірних.

– Зазвичай одна-­дві команди одразу демонструють кращу гру і борються за перемогу. Цього ж року всі грали сильно і навіть остання зустріч могла суттєво змінити розподіл місць, – розповів капітан команди управління капітальних ремонтів (УКР) Олег Кудря

Збірна УКР – багаторазовий чемпіон ПАТ «АЗОТ» з міні­-футболу. Цьогорічний чемпіонат не став винятком, проте перемогу довелося буквально виборювати в іншого лідера – котельного цеху. В підсумку команди набрали однакову кількість очок і переможця визначили за результатами особистої гри цих учасників на чемпіонаті. У ній перемогу здобули саме гравці УКР.

Лідери чемпіонату в І групі – команди УКР (зліва) та котельного цеху

Відповідно команда котельного цеху (капітан Олександр Куць) посіла ІІ місце. На ІІІ місці – команда 1 ДПРЗ (капітан Олександр Караушан). 

У ІІ групі з перших матчів лідерство захопили гравці збірної ТОВ «СКАТ-­ЦЕНТР» (капітан Анатолій Депутат), яка вперше брала участь у чемпіонаті. Другими стали гравці цеху А­-3 (капітан команди Богдан Герасименко), на третій сходинці – збірна команда 1 ДПРЗ (капітан Дмитро Лещінський).

Переможці ІІ групи – «СКАТ-­ЦЕНТР» 

– Нашу команду поповнили молоді хлопці, які грають на досить високому рівні, – зазначив капітан збірної ТОВ «СКАТ-­ЦЕНТР» Анатолій Депутат. – Якщо все складеться добре, наступного року змагатимемось вже у І групі.

Гравці демонстрували красиву гру

Нагороджується команда цеху А-3

Суддя чемпіонату інструктор спорткомплексу ПАТ «АЗОТ» Іван Челомбітько також наголосив, що учасники демонстрували футбол дуже хорошого рівня. В матчах було все: й інтрига до останніх секунд, і голи на всі смаки, і жовті картки та пенальті. Тож, вболівальники залишилися задоволеними.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку