<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.02.2015

Романтика та подарунки на Валентинів день для дітей азотівців

Вихованці Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» традиційно організували до Дня святого Валентина флешмоб. 5-хвилинне костюмоване дійство пройшло 14 лютого в торгівельно-розважальному центрі «Любава».

У драматургічну основу флешмобу «Ніч у магазині іграшок» покладено історію кохання ляльки Капелюшника та ляльки Жанни. Тут були і купідони, й ангели, й «іграшки», які оживали... Хореографічна композиція змусила відвідувачів відволіктись від щоденних турбот і поринути в казку. Свій меседж учасники адресували всім закоханим парам. Загалом у флешмобі взяли участь більше 50 осіб, серед яких і діти, й дорослі.




– Постановкою цього номера ми почали займатися відразу після новорічних свят. Графік репетицій розписали на місяць вперед. І не дарма ми так відповідально до нього готувалися. На мою думку, це найкращий наш флешмоб. Він був дуже емоційним і чуттєвим. У деяких глядачів композиція викликала щирі сльози радості, – зазначає директор Центру дитячої творчості Людмила Дивнич.

Виступ азотівців відкрив святкову програму присвячену Дню Святого Валентина, організовану торговим центром. Крім того, силами ЦДТ Черкаського «Азоту» тут було організовано майстер клас із оформлення подарунків від керівника «Колібрі» (нового дизайнерського гуртка ЦДТ)  Марини Юсупової. Всі охочі учасники свята виготовляли власними руками скриньки, в які можна покласти невеличкий подарунок-валентинку, наприклад, цукерку.



У торговельному центрі дуже тепло зустріли азотівців та запросили взяти участь і в святковій програмі до 8 Березня. Відеоролик з флешмобу, до речі, відзняло та змонтувало подружжя переселенців з Луганська. Віктор та Ольга Віттель професійно займаються зйомками та із власної ініціативи зробили такий подарунок ЦДТ.

Не обійшовся Валентинів день і без подарунків. Усі учасники свята отримали коробки з цукерками.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку