<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.02.2015

У Центрі дитячої творчості відкрилася студія дизайну

Вихованці Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM займатимуться професійно не лише вокалом та хореографією. Відтепер вони можуть реалізувати свій творчий потенціал ще й на заняттях у студії дизайну «Колібрі».

Заняття проходитимуть один раз на тиждень. Розвивати художні здібності дітям допомагатиме дизайнер Марина Юсупова. Зокрема вона планує навчити їх різним технікам – декупаж, кракелюр, скрапбукінг та ін.

Юні митці готуються до нових конкурсів і виставок

– Через зображальне мистецтво діти вчаться бачити красу й добро в навколишньому світі. Правильно спрямувати їх, викликати інтерес чи навіть фанатизм завжди зможе педагог. Марина досвідчений та ідейний фахівець – справжній майстер своєї справи. До того ж, вона працюватиме у нас на волонтерських засадах, – зазначає директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Ми й раніше малювали з дітьми, створювали різноманітні художні композиції. Однак тепер будемо робити це на більш професійному рівні.

Кращі витвори юних майстрів вже стали частиною «галереї» Центру. Окремі з них здобули титул та визнання і від поціновувачів мистецтва. Роботи Ольги Ніколаєнко, Олександри Шестопалової, Тетяни Мурзи та Галини Резніченко неодноразово виборювали призові місця на творчих конкурсах.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку