<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

09.04.2015

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM прибирає свою територію, ремонтує вулицю та займається благоустроєм підшефних шкіл Черкас

Працівники Черкаського «Азоту» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) розпочали підготовку до ямкового ремонту відрізка вулиці Першотравневої, що веде до підприємства. Тут уже обрізали та побілили дерева на узбіччях, почистили бордюри, вивезли листя й гілля. Такі ж роботи з благоустрою проводяться і на територіях шкіл, які підшефні ПАТ «АЗОТ».

На ремонт відрізка вулиці Першотравневої протяжністю 3 км та ремонту окремих ділянок на території підприємства буде витрачено 80 тонн асфальту.


Працівники цеху господарської діяльності готують до ямкового ремонту вул.Першотравневу

– Весняне прибирання й благоустрій ми традиційно починаємо з вулиці Першотравневої та прилеглих до підприємства територій. Зараз тривають підготовчі роботи до ямкового ремонту доріг. Як тільки встановиться тепла й суха погода, працівники цеху господарської діяльності приступлять до асфальтування, – розповідає Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ». – Виробничники також допомагають у проведенні суботників підшефним 10-ти школам міста.


Господарники проводять санітарну обрізку дерев

Незважаючи на несприятливі цієї весни погодні умови, частина підшефних шкіл «Азоту» вже провела суботники. Це школи №№ 18, 12 та 2. Прибирати та упорядковувати їхні території допомагали працівники цеху господарської діяльності, захисних покриттів, цехів К-1 та К-6. Підприємство також надавало школам необхідну для завантаження та вивезення сміття техніку. Загалом з усіх навчальних закладів було вивезено 10 вантажівок сміття, а в ЗОШ № 12 завезено пісок і землю для облаштування клумб.

– У нас 4 гектари території, тому прибирання й вивезення листя – це досить великий обсяг  роботи і якби не допомога «Азоту», впоратися з нею було б важко, – зазначив Василь Грищенко, директор ЗОШ № 18. – Крім того, працівники підприємства оперативно привезли нам вапно, завдяки чому в нас вже побілені дерева та бордюри. Також шефи допоможуть нам перенести у нові приміщення обладнання для шкільних майстерень. Для таких робіт нам потрібні висококваліфіковані спеціалісти з підприємства, які підключать його до мережі.

Благоустрій та прибирання тривають і на території самого підприємства. Наводять лад біля своїх виробничих корпусів колективи структурних підрозділів, працює в посиленому режимі цех господарської діяльності.


Озеленювач А.Мігас під час робіт з благоустрою

Цього року ПАТ «АЗОТ» традиційно візьме участь у загальноміському суботнику, що має відбутися наприкінці квітня. Працівники підприємства разом з учнями шкіл прибиратимуть парки і сквери міста, прилеглі до шкіл вулиці. Також азотівці упорядкують території біля гуртожитків, Центру дитячої творчості підприємства та площу біля ПК «Дружба народів».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку