<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.03.2015

На «Азоті» пройшли змагання командної першості з настільного тенісу

З 17 по 27 березня цього року в спортивному комплексі ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM проходили змагання  командної першості товариства серед збірних команд структурних підрозділів з настільного тенісу. Традиційно до них увійшли найсильніші азотівські тенісисти-аматори.

Ці змагання були присвячені 50-й річниці від дня отримання підприємством першої продукції. В них взяли участь 10 збірних команд, до складу кожної з яких входили по 3 особи. Традиційний лідер товариства з тенісу, цех електропостачання, цього року представив на першість 4 команди. Три з них потрапили до фіналу і отримали призові місця.

– У нашому структурному підрозділі велика увага приділяється розвитку спорту, в тому числі й тенісу, – розповідає начальник цеху електропостачання Борис Кашперук. – Ми встановили два тенісних столи, завдяки чому працівники у вільний від роботи час можуть відточувати свою майстерність у володінні ракеткою. Перед тим як зробити заявку на першість товариства, в цеху був проведений свій відбірковий тур змагань, щоб визначити найкращих тенісистів.


Призери командної першості "Азоту" з настільного тенісу

Працівники електропостачання також активно займаються волейболом, міні-футболом, дартсом. Загалом, з 2007 року цехом було здобуто 46 кубків з різних видів змагань. У цьогорічній командній першості з тенісу спортсмени цього структурного підрозділу посіли 1, 3 й 4 місця. "Золото" здобула команда під керівництвом досвідченого тенісиста цеху Павла Свідіна, а "бронза" дісталася команді капітана В’ячеслава Алфьорова. Друге місце виборола збірна команда цеху М-5, відділу головного метролога та профспілкового комітету підприємства під керівництвом заступника голови профкому ПАТ «АЗОТ» Андрія Лукашенка.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку