<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.04.2015

Весна з бісеру в будинку Алли Авербах

Неперевершені роботи з бісеру виготовляє апаратник змішування цеху М­-9 Алла Авербах. Вони стають справжньою окрасою оселі, причому не лише самої майстрині, а й її родичів та друзів. Дивлячись на таку красу, не віриться, що займається вона цією справою лише півроку.

Алла Авербах дуже творча особистість. Жінка добре малює, вишиває, в’яже, а під час відпустки торік взялася за нову справу.

– Я давно мріяла попрацювати з бісером, але все не вистачало на це часу, – розповідає Алла Василівна. – І тільки торік нарешті вирішила втілити свою мрію в життя. Замовила бісер всіх відтінків, які пропонував інтернет-­магазин. Для того, щоб виготовляти квіти, важливо мати багато зелених, червоних, рожевих, фіолетових відтінків. Отримала два ящики з бісером. Один з дрібним, другий з більшим. Вага обох посилок – 45 кілограмів. Придбала також дріт і взялася до роботи.



Працює майстриня у вільний від роботи та домашніх клопотів час. Серед найцікавіших та найоб’ємніших робіт – картина з маками, яка має один сюжет, що розділений на 4 фрагменти. На її виготовлення пішло 1,5 місяці. А сплетене з газетних трубочок та прикрашене квітами з бісеру панно так всім сподобалося, що Аллу Василівну попросили виготовити ще три подібних роботи. Оскільки спочатку потрібно було попрацювати над основою, робота над панно тривала майже 2 місяці.



До речі, витвори своїх рук майстриня принципово не продає, а лише дарує. Так, днями закінчила роботу над трьома орхідеями, які подарувала невістці на день народження. Здалеку ці квіти важко відрізнити від справжніх. Особливо сподобалася іменинниці біла квітка, виконана з матового бісеру, а жовто­-гаряча ще й підходить під колір фасаду кухні, на якій красується подарунок.







Рідні Алли Василівни підтримують її захоплення. Чоловік, Віктор Михайлович, нещодавно придбав та підготував для роботи дріт. А ще разом з дружиною обговорює наступні вироби, які вона планує виготовити, – абажури на лампи. Завдання чоловіка – безпечно і правильно підвести до них електрику.

Алла Авербах продовжує вивчати нові техніки бісероплетіння та має багато цікавих ідей. Тож побажаємо їй успіхів і сподіваємося побачити нові шедеври майстрині.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку