<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.04.2015

У підшефній «Азоту» школі №20 пройшов звітний концерт

Справжній великий концерт провела Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №20. Як завжди, в організації цього заходу допоміг Черкаський «Азот» OSTCHEM, для якого ця школа є підшефною.

Нині у школі №20 займаються майже два десятки дитячих творчих колективів: вокальних, хореографічних, інструментальних. Тож на концерті глядачі змогли насолодитися всією мистецькою палітрою.

У вітальному слові директор школи Людмила Кіта подякувала ПАТ «АЗОТ» за постійну допомогу школі, створення комфортних умов для навчання й творчого розвитку дітей.

– Завдяки тому, що «Азот» надав автобус, наш оркестр народних інструментів зміг взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Обдаровані діти України» та отримати там перемогу, – зазначила Людмила Богданівна. – Днями ми возили до Канева наших гостей з Англії. Та й з перевезенням колективів та всіх необхідних інструментів і апаратури на цей концерт нам допоміг «Азот».


Людмила Кіта (в центрі) зі своїми вихованцями


Виступ ансамблю баяністів школи №20

Підприємство надавало спонсорську допомогу школі №20 і до підписання шефської угоди. Так, для потреб школи було придбано сучасний телевізор, принтер і ноутбук, для оркестру народних інструментів – металофон, для театральної студії – магнітофон.

Після того, як два роки тому в рамках програми соціальної корпоративної відповідальності холдингу OSTCHEM та Group DF було підписано шефську угоду з 10-ма школами міста, підприємство почало більше опікуватися школою.

Того ж літа в школі №20 були зроблені найнеобхідніші ремонти: відремонтовано стелю в фойє, приймальні та кабінеті директора, замінено панелі в спортзалі, закуплено 20 ліжечок для першокласників, кабінки в туалети, умивальники тощо.  Торік було також придбано великий плазмовий телевізор.

– За останній рік ми допомагали школі з ремонтом актового залу – обладнали сцену, ремонтували опалення в спортивному залі, каналізацію і водогін у їдальні, – зазначив куратор школи №20, начальник цеху з виробництва карбаміду М-2 Дмитро Артюхов, який був присутній на звітному концерті школи. – Кожного року допомагаємо з проведенням суботників і технікою, й інвентарем.

Як зазначила Людмила Богданівна, до шефів школа нині звертається як до «швидкої допомоги» з будь-яких питань: прорвало опалення, забився злив чи каналізація – на «Азоті» є спеціалісти, які можуть швидко і якісно виконати будь-яку роботу. Тож, адміністрація школи висловлює велику подяку ПАТ «АЗОТ» за ту допомогу, яку воно надає, розуміння та небайдужість до дітей та їхніх потреб.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку