<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.05.2015

На Черкаському «Азоті» запроваджують систему дистанційного навчання

Навчальний центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM готується до впровадження формату дистанційного навчання працівників з питань охорони праці та технології виробництва. Він передбачає оновлення програмного забезпечення навчально-контрольної системи «Автоекзаменатор» до онлайн-версії.

Сучасні комп’ютерні технології в процесі професійної підготовки виробничників на підприємстві почали використовувати ще на початку 2013 року. Однак, враховуючи складність виробничих процесів, безперервне надходження нової інформації, зокрема законодавчих та інших нормативних актів, працівники повинні постійно оновлювати свої знання.

– Ми не відходимо від традиційного лекційного формату, проте поступово осучаснюємо процес навчання. Інноваційні методи дозволяють нам підвищувати якість підготовки виробничників, – розповідає начальник Навчального центру ПАТ «АЗОТ» Ігор Негробов. – Попередня версія «Автоекзаменатора» передбачала лише аудиторні групові заняття по 8 осіб. Працівники самостійно опрацьовували комплекс необхідних для їхньої роботи норм, після чого проходили тестування. Тепер вони зможуть працювати з навчально-контрольною системою на будь-якому комп’ютері чи навіть мобільному телефоні, підключених до інтернету. Працівники вивчатимуть інформацію в зручний для себе час, перебуваючи на території товариства чи поза його межами. Ми визначатимемо лише конкретний день для тестування.

Компанія-розробник «Протек» гарантує високу ефективність підготовки азотівців. Працюючи на «Автоекзаменаторі», вони витрачатимуть менше часу на вивчення теоретичного матеріалу та нормативних документів. Використання новітніх методів – насамперед відеосупроводу – сприятиме кращому запам’ятовуванню матеріалу. Серед переваг оновленої версії «Автоекзаменатора» ще й зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, проста система створення навчальних програм, більш розвинена система самопідготовки, яка передбачає можливість самостійної перевірки знань в режимі пробного тестування.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку