<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.05.2015

Вихованці Центру дитячої творчості влаштували талант-шоу

У Центрі дитячої творчості Черкаського «Азоту» OSTCHEM пройшов звітний концерт «Мій світ. Мій дім. Моє життя». Вихованці різних студій поділилися з гостями своїми музичними та хореографічними успіхами, яких вони досягли протягом навчального року.

– Цей навчальний рік був для нас особливим. По-перше, ми відсвяткували 10-річний ювілей. По-друге, наша творча родина розширилася. До нас приєдналися нові дітки та педагог Марина Новікова, яка тепер викладає в студії дизайну «Колібрі», – зазначила у вітальному слові директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Багатим цей рік став і на творчі успіхи. Нам вдалося підкорити журі на обласному конкурсі талантів, організувати і провести в місті два театралізовані флешмоби до Дня закоханих та Міжнародного дня жінок... Також на базі Центру пройшло чимало тематичних заходів, зокрема фестиваль настільних ігор.

Відкрила звітний концерт Еліза Седлецька піснею «Одна земля, одна надія». Кілька місяців тому ця юна виконавиця виборола перше місце на обласному фестивалі для талановитих дітей і молоді «Скарбничка майбуття». Пісенний подарунок для батьків та гостей підготували і Софія Ковтун, Едуард Худолій, Валерія Савельєва та найменший артист Назар Барабаш. До речі, батьки також мали змогу поспівати. Разом з дітьми вони виконали вже легендарну «Червону руту». Ольга Ніколаєнко продемонструвала інший талант – декламування віршів. Прочитані дівчиною проникливі рядки, які закликали цінувати кожну мить нашого життя, змусили замислитися навіть дорослих.

Хореографічними успіхами поділилися вихованці танцювального колективу «Фасольки», середня танцювальна група «Style» та більш досвідчені танцівники колективу «Street Style». Останні презентували серйозну постановку і, ніби машина часу, перенесли глядачів в епоху гангстерів. А от чуттєвий контемп «Пробачення» виконали Євгенія Кононенко та Лілія Кириленко. Дівчата вже неодноразово ставали призерами змагань міжнародного рівня.



Завершилося свято талантів врученням солодощів і подарунків. Попереду у вихованців канікули. Щоб вони були змістовними і яскравими, педагоги Центру дитячої творчості підготували для них цікаву літню програму.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку