<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

09.06.2015

Депутати від «Азоту» працюють на благо черкащан

Рік тому депутатський корпус Черкаської міської ради поповнився представниками від ПАТ «АЗОТ». Тоді перемогу на своїх виборчих округах здобули директор департаменту з якості підприємства Іван Сухарьков та начальник залізничного цеху Максим Скорик, яким за цей час вдалося чимало зробити для жителів своїх округів та міста в цілому.

Як розповів Іван Сухарьков, керівник депутатської фракції «Рідне місто», торік від жителів мікрорайону «Дніпровський» було отримано 127 звернень, 98 з яких вирішено. Зокрема громадяни порушували питання ремонту дахів, доріг та тротуарів, благоустрою прибудинкових територій, ремонту й встановлення дитячих та спортивних майданчиків тощо.

– Системна робота з вирішення проблемних для черкащан питань почалася під час передвиборної кампанії і продовжується до сьогодні. Ми знаходимо необхідні ресурси та можливості. Дуже багато для міста і своїх підшефних шкіл зробив Черкаський «Азот». Завдяки моїй депутатській діяльності вдається залучати ще й бюджетні кошти, – розповідає Іван Сухарьков.

Зокрема в рамках програми з благоустрою території було проведено 3 щорічних районних суботники, в яких взяло участь більше 500 осіб, відкрито два спортивних майданчики виробництва ПАТ «АЗОТ» за адресами вул. Ватутіна, 251 та вул. Петровського, 281, де потрібно встановлено пісочниці, огородження навколо сміттєвих баків, виходи з під’їздів деяких будинків обладнано поручнями для зручності й безпеки людей похилого віку тощо.


Під час суботника в мікрорайоні «Дніпровський»

Дуже багато робиться і для підшефної ПАТ «АЗОТ» загальноосвітньої школи №13, куратором якої є Іван Сухарьков. Зокрема було відремонтовано покриття на центральній алеї, проведено роботи із заливки вимощення навколо навчального закладу, виділено кошти на встановлення металопластикових вікон у відремонтованій спортивній залі. Надається підтримка учням, які беруть участь у позакласній діяльності. Так, шкільний танцювальний ансамбль «Ірбіс» отримав у подарунок сучасну стереосистему.


З командою школи №13 після змагань на Кубок «Азоту»

Значна увага приділяється незахищеним категоріям населення: людям з обмеженими фізичними можливостями, дітям, ветеранам, переселенцям з Донецька і Луганська. Минулого року було проведено акції зі збору коштів для онкохворих дітей, близько 100 малозабезпечених родин мікрорайону «Дніпровський» отримали продовольчі набори, більше 30 черкащанам надано матеріальну допомогу на лікування і реабілітацію з коштів депутатського фонду та особистих заощаджень.

Депутат бере активну участь у роботі міської ради. Ним було подано 41 пропозицію до формування бюджету на 2015 рік, які стосуються проблем міста. Завдяки цьому вдалося виділити кошти на вирішення частини питань, актуальних для мікрорайону «Дніпровський». Зокрема на реалізацію заходів у ЗОШ №13 в програмі соціально-економічного-розвитку міста Черкаси закладено близько 1 млн. гривень. До кінця року там відремонтують санвузли та аварійні електромережі, замінять вікна в актовій залі та рекреаціях школи. Також замінять вікна в дошкільному навчальному закладі №60. Додатково в мікрорайоні на визначених відрізках вулиць Ватутіна та Чигиринській проведуть реконструкцію існуючих мереж зовнішнього освітлення, на що в бюджеті закладено 178 тис. грн., а на окремих ділянках вулиці Пацаєва буде прокладено нові мережі зовнішнього освітлення з використанням енергоефективних технологій (385 тис. грн.).

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку