<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.06.2015

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM закінчує ремонт в цеху М-9 з виробництва аміачної селітри

На Черкаському «Азоті», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завершується ремонт в цеху М-9 з виробництва аміачної селітри, який готується до пуску.

Вимушений простій ПАТ «АЗОТ» використовує для проведення капітальних ремонтів, які відбуваються практично в усіх цехах.

– Зараз ми завершуємо роботи на одному з двох агрегатів цеху М-9 з виробництва аміачної селітри і будемо приступати до його пуску. Після чого відразу ж перейдемо до ремонту другої технологічної нитки, – зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Ремонти, які нині проводяться, спрямовані в першу чергу на відновлення ресурсу технологічного обладнання та  підвищення продуктивності його роботи.

У цеху М-9 одночасно працюють спеціалісти централізованого електроремонтного цеху (ЦЕРЦ), управління капітальних ремонтів (УКР), цеху централізованого ремонту (ЦЦР), електропостачання (ЕП), захисних покриттів (ЦЗП) та ремонтно-будівельного цеху (РБЦ).

– Всі зусилля цехових ремонтних служб та допоміжних структурних підрозділів  підприємства спрямовані на максимально швидке та якісне виконання робіт, – розповідає начальник цеху М-9 Іван Мартем’янов. – У першу чергу наші спеціалісти з КВПіА відремонтували діафрагму вимірювання потоку повітря на вході в цех, а бригада УКР виконала ремонт відділювача-випарювача, що стоїть на прийомі газоподібного аміаку. Виконати ці роботи можна було лише під час повної зупинки цеху і ми скористалися такою можливістю.


Працівники ЦЦР та М-9 встановлюють відремонтований електродвигун

Оперативно було виконано масштабний ремонт системи подачі повітря на киплячий шар агрегату №1. У ньому були задіяні відразу кілька ремонтних служб. Тривають роботи і безпосередньо в башті першої технологічної нитки, де бригада (УКР) закінчує ревізію та попереджувальний ремонт обладнання.

Планується, що вже на  початку липня цех М-9 зможе розпочати виробництво аміачної селітри для осінньої посівної.

У першому кварталі нинішнього року частка аміачної селітри Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM на внутрішньому ринку склала 51%.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку