<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.06.2015

Працівники «Азоту» прикрашають територію своїх цехів квітами та… вирощують справжні банани

Яскраві різнобарвні квіти, бордюри, арки, плетені з лози елементи, альпійські гірки… Мова зараз іде не про парк чи чиєсь облаштоване обійстя, а про виробничу територію ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Красу клумб кожного з цехів оцінила спеціальна комісія, яка побувала в усіх структурних підрозділах.

До складу комісії входили помічник Голови Правління ПАТ «АЗОТ» Валерій Агеєв, директор департаменту з соціальних питань Костянтин Саленко та голова профкому підприємства Василь Іванов. Оцінювалася і краса та доглянутість квітів, і елементи ландшафтного дизайну, які використали азотівці, щоб прикрасити свої території.

У визначенні цехів з найкращими клумбами взяв участь і Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

Перше місце та 2 тис. грн. премії отримало управління капітальних ремонтів товариства. Працівниці управління вже більше 10 років створюють справжню красу біля свого адмінкорпусу. А цього року центральний вхід прикрасили ще й арки, зварені працівниками цеху з відпрацьованих матеріалів. Біля них вже посаджено дикий виноград, який наступного року вкриє все зеленню.


Управління капітальних ремонтів

ІІ місце та 1,5 тис.грн. премії було присуджено ЦЕРЦ, доглянуті клумби якого зливаються в єдиний ансамбль з клумбами УКР. На ІІІ та IV місцях (по 1 тис. грн.) цех електропостачання та цех М-­9 відповідно. Серед іншої краси тут вражають просто неперевершені троянди. Заохочувальну премію – 500 грн. отримав цех хімводоочищення.

Централізований електроремонтний цех


Цех електропостачання


Цех М-9


Цех хімводоочищення

Є чим похвалитися і бійцям воєнізованого газорятувального загону. На їхній території немає дуже гарних квітників, проте тут росте прекрасний березовий гай, виноградники та фруктовий сад. А ще кілька років тому працівники ВГРЗ захопилися вирощуванням екзотичних рослин. Вирощені ними банани нині є справжньою окрасою приміщень, зокрема, відремонтованої їдальні №4, проте плодів вони не давали. І от нарешті на банані, який росте в теплиці, з’явилися квіти і плоди, що поступово формують китицю. Напевне, саме в теплиці садівникам ВГРЗ вдалося створити для рослин найкомфортніші, наближені до природних умови.



Порадували цього року господарів і деревця гранату, на яких зав’язалися плоди. А ще у ВГРЗ – ранні абрикоси. Достигли вони в другій декаді червня, а нині тут панує справжній абрикосовий рай.





Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку