<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.07.2015

Працівники підприємства підвищують кваліфікацію

Понад 2 млн. гривень Черкаський «Азот» спрямує на підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників у 2015 році.

Підприємство щорічно інвестує значні кошти в підготовку й професійний розвиток персоналу, оскільки це є гарантією підвищення трудового потенціалу працівників та ефективності виробничого процесу. Організація навчального процесу відбувається згідно з «Орієнтовним планом», який формується з урахуванням потреб структурних підрозділів ПАТ «АЗОТ». Проходить підготовка кадрів як на базі підприємства – в Навчальному центрі, так і в спеціалізованих навчальних закладах на основі укладених угод.

У січні-травні цього року навчання вже пройшли 494 особи. Зокрема було підготовлено та перепідготовлено 45 робітників. Традиційно популярним на підприємстві залишається освоєння другої професії. Протягом п’яти місяців суміжну професію опанувало 47 осіб. Нині навчання проходить група стропальників. Минулого тижня для слухачів розпочався курс практичних занять. Крім того, прямим обов’язком кожного працівника є постійне вдосконалення професійних навичок на виробничо-технічних курсах або ж у навчальних закладах України різних типів. Станом на кінець травня кваліфікацію підвищили 131 робітник, 271 керівник і фахівець. Серед основних напрямів підвищення кваліфікації керівників і фахівців є охорона праці, експертне обстеження об’єктів, психолого-педагогічний мінімум, цивільний захист, організація перевезення вантажів, вимоги керівних документів ІСМ та ін.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку