<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.07.2015

Олександр Сандецький представляє ПАТ «АЗОТ» у виконкомі міської ради

Вперше за багато років до складу виконавчого комітету Черкаської міської ради увійшов і представник від Черкаського «Азоту» – начальник цеху водопостачання і промислової каналізації (ВПіПК) Олександр Сандецький. Персональний склад виконавчого комітету було затверджено рішенням сесії міськради в листопаді минулого року.

У нинішньому складі виконкому – 6 представників від влади (міський голова, його заступники за напрямками та секретар міської ради) і 9 представників від громадських організацій і трудових колективів міста. Крім «Азоту», до виконкому увійшли представники від Спілки ветеранів Афганістану, Координаційної ради сил Майдану, ВГО «Союз Чорнобиль України», ГО «Всеукраїнська екологічна ліга» та ін.



– Виконком – це виконавчий орган місцевого самоврядування, головне завдання якого – забезпечувати реалізацію питань життєдіяльності міста, що стосуються затвердження бюджету на рік, затвердження річних фінансових планів комунальних підприємств, рішень щодо встановлення тарифів, щодо надання дозволів на будівництво, утворення комісій, нагородження громадян різними відзнаками та багато інших, – зазначив Олександр Сандецький.

Як член виконкому, Олександр Борисович брав активну участь в обговоренні й наданні пропозицій до формування бюджету розвитку міста на 2015 рік за такими важливими питаннями: поліпшення якості послуг з утримання житлових будинків, з вивезення та утилізації твердих побутових відходів, забезпечення якісного освітлення вулиць і прибудинкових територій, розвиток міського електротранспорту, ремонт доріг, впровадження енергозберігаючих технологій, покращення інфраструктури навчально-виховних та спортивно-оздоровчих закладів, спорткомплексів, закладів культури. Завдяки цьому для підшефної ПАТ «АЗОТ» школи №5, куратором якої є Олександр Сандецький, вдалося виділити з бюджету міста кошти на капітальні ремонти спортивної зали (700 тис. грн.), покрівлі над спортзалом і їдальнею (421 тис. грн.) та санвузла (187 тис. грн.).

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку