<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.07.2015

Волонтерська група підприємства допомагає мобілізованим азотівцям

Працівники Черкаського «Азоту» продовжують збирати кошти для надання допомоги тим, хто нині перебуває в зоні проведення АТО. В червні-липні частину грошей було спрямовано для забезпечення необхідною амуніцією мобілізованих виробничників.

У травні деяких працівників волонтери товариства вже забезпечили берцами, формою та ін. Нещодавно на прохання працівника цеху зв’язку Дениса Волика додатково закуплено налокітники, наколінники, тактичну сорочку «убокс», балаклаву, тактичні рукавиці й окуляри, аптечку. Схожий набір отримав і працівник ВГРЗ Віталій Тищенко. Командир ВГРЗ і керівник волонтерської групи підприємства «Україна понад усе» Костянтин Ткаченко особисто передав Олегу Андрущенку (дружина Тетяна працює машиністом ФПМ у цеху М-9) спальний мішок, розгрузку і тактичні окуляри. Також до активістів «Азоту» звернулися «айдарівці». Для потреб батальйону виробничники придбали й передали бензопилу.



Переймається волонтерська група й іншими проблемами, які виникають у працівників підприємства. Так, машиністу цеху ВПіПК Любові Борзенковій та машиністу ФПМ цеху М-9 Роману Міненку із фонду виділили по 3000 гривень на лікування дітей.

Нагадаємо, починаючи з першої хвилі, було мобілізовано 33 виробничники, шестеро з них уже повернулися до роботи.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку