<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.09.2015

Азотівці привітали майбутніх колег-хіміків з Днем знань

Представники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітали першокурсників Черкаського державного технологічного університету та Черкаського політехнічного технікуму, які в перспективі зможуть поповнити висококваліфікований колектив підприємства.

Цьогорічне свято 1 вересня стало чудовою нагодою для зустрічі майбутніх працівників хімічної промисловості країни з найбільшими роботодавцями в цьому ринковому сегменті. Так, директор департаменту з управління персоналом ПАТ «АЗОТ» Ігор Сергієнко завітав на лекцію до першокурсників Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ), які протягом наступних п’яти років здобуватимуть фах хіміка-технолога. Він привітав студентів з початком навчального року і нового етапу життя, побажав їм успіхів у навчанні, завзятості в освоєнні майбутньої професії та непереборного бажання постійно вдосконалюватися, з легкістю долаючи будь-які труднощі.

– Ми постійно модернізуємо виробничі потужності й запроваджуємо новітні технології в технологічних цехах, тому цілком логічною є потреба у нових кваліфікованих кадрах, – зазначив Ігор Сергієнко. – Холдинг OSTCHEM приділяє значну увагу співпраці з навчальними закладами України, які спеціалізуються на підготовці спеціалістів нашого профілю. Щороку сотні студентів з різних куточків країни проходять на підприємстві виробничу або ж переддипломну практику. Вони мають змогу отримати додаткові знання й навички, а компанія – провести цільову підготовку перспективних і талановитих студентів з метою їхнього подальшого працевлаштування.


Ігор Сергієнко завітав на лекцію до першокурсників ЧДТУ

Починаючи з 1984 року, кафедра хімії та хімічної технології неорганічних речовин провела 27 випусків та підготувала понад 700 спеціалістів та магістрів з хімічної технології неорганічних речовин. Значна частина випускників ЧДТУ вже поповнила велику родину черкаських хіміків.

За традиційним сценарієм пройшли урочистості, присвячені початку нового навчального року, і в Черкаському політехнічному технікумі (ЧПТ), випускники різних відділень якого також є потенційними працівниками ПАТ «АЗОТ». Батьків, першокурсників та студентів старших курсів привітали поважні гості свята. Серед них – головний електрик ПАТ «АЗОТ» Ігор Кривошеєв, який є випускником технікуму 1983 року, та начальник Навчального центру підприємства Ігор Негробов.

– Студентська пора, напевно, є одним із найбільш романтичних і безтурботних періодів вашого життя, які потім ви згадуватимете з посмішкою й особливим теплом у серці. Та водночас це і найбільш відповідальний етап для кожного з вас, адже той багаж знань, який ви отримаєте в альма-матер, стане трампліном для першого успішного кроку в професійне майбутнє, – зауважив у вітальній промові Ігор Кривошеєв.

Завершилося свято в технікумі відкриттям навчального електротехнічного полігону.

Нагадаємо, програма підготовки кадрів Черкаського «Азоту» передбачає часткову оплату навчання своїх працівників чи їхніх дітей, які опановують спеціальність, затребувану на виробництві. На таких умовах навчаються наразі 19 виробничників та 11 дітей азотівців. За підсумками 2014 – 2015 навчального року, а вони виявилися успішними (одна із умов тристоронньої угоди), підприємство перерахувало вузам більше 96 тисяч гривень.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку