<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.09.2015

У Центрі дитячої творчості створюватимуть мультики

Новий «навчальний» рік – нова програма розвитку. Вже незабаром у Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» запрацює студія мультиплікації. Відтепер кожен вихованець зможе спробувати себе в ролі аніматора.

Офіційне відкриття мистецького сезону в Центрі відбудеться наприкінці вересня. Саме з цієї нагоди педагогічний колектив підготував для вихованців такий неочікуваний сюрприз.

– Ми вирішили розширити сферу своєї творчої діяльності. Спробуємо з дітьми опанувати різні техніки пластилінової мультиплікації. Навчимося писати сценарії, вигадувати і створювати героїв, які оживатимуть в кадрі... – розповідає директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Знімати, озвучувати персонажів і монтувати мультфільми вихованцям допомагатиме новий викладач – Максим Фартушний. Свої роботи ми обов’язково показуватимемо на наших творчих вечорах і квартирниках.



Крім того, вихованці ЦДТ відвідуватимуть музично-драматичну студію «Екстрим», де вони займатимуться технікою мовлення, вокалом та акторською майстерністю. Розвивати ерудицію, логіку й комунікативні навички вони традиційно зможуть в Клубі настільних ігор.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку