<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.09.2015

Черкаський «Азот» OSTCHEM переміг у регіональному конкурсі якості

Карбамідо-аміачна суміш, яку виробляє ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM, здобула перемогу в номінації «Товари виробничо-технічного призначення» першого регіонального конкурсу «Черкаська якість».

Обласна конкурсна комісія визначила 16 фіналістів, з-поміж яких 12 переможців та 4 лауреати. Серед призерів конкурсу – виробники продовольчих і промислових товарів Черкащини.

У номінації «Товари виробничо-технічного призначення» представив свою продукцію і Черкаський «Азот». Високий рівень конкурентоспроможності та якості карбамідо-аміачної суміші, яку підприємство номінувало на участь в конкурсі, засвідчують обсяги її реалізації і, відповідно, популярність на ринку. Особливий ажіотаж спостерігається в сезон, коли сільськогосподарські виробники активно закупляють міндобрива.


Комерційний директор ПАТ «АЗОТ» Андрій Коваленко

– Кожного року попит на рідкі комплексні добрива зростає на внутрішньому ринку в рази, що пояснюється їхньою універсальністю й високою технологічністю. Якщо за сезон осінь – весна 2005 – 2006 року ми відвантажили вітчизняним споживачам 892 тонни КАСу, то за відповідний період 2014 – 2015 року – вже 277 тисяч тонн, – коментує Андрій Коваленко, комерційний директор ПАТ «АЗОТ». – Наразі «Азот» залишається єдиним виробником КАС в країні, якщо не враховувати наявність на ринку продукції, виготовленої кустарним способом. Звичайно такі постачальники не можуть гарантувати належну якість добрив. Натомість наш продукт визнаний у світі.

Виробництво КАСу в цеху М-7 Черкаського «Азоту» розпочалося в 1993 році. За 22 роки підприємство стало вітчизняним лідером з виготовлення цієї продукції. У листопаді 2009 року в цеху пройшла реконструкція. Тоді було модернізовано першу та запущено «з нуля» другу виробничу нитку, завдяки чому вдалося наростити потужність цеху до 1500 тонн КАС на добу.

«Черкаська якість» є регіональним етапом національного конкурсу «100 кращих товарів України». Переможців експерти традиційно обирають за більше ніж 20 критеріями – наявність на підприємстві сертифікованих систем управління, використання ресурсо- та енергозберігаючих технологій, втілення проектів корпоративної соціальної відповідальності, проведення навчання та підвищення кваліфікації працівників, збільшення обсягів виробництва продукції та ін.

Торік до сотні найкращих вітчизняних продуктів увійшла аміачна селітра виробництва ПАТ «АЗОТ».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку