<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.11.2015

Черкаський «Азот» OSTCHEM привітав підшефну школу №21 з півстолітнім ювілеєм

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) привітав з півстолітнім ювілеєм підшефну загальноосвітню школу №21. Урочистості з нагоди свята пройшли в Палаці культури черкаських хіміків «Дружба народів».

Представники Черкаського «Азоту» подарували колективу школи сучасний великий телевізор та ноутбук. 
 
Підприємство давно співпрацює з цим освітнім закладом, надає йому матеріальну підтримку й шефську допомогу, заохочує до навчання здібних учнів, приділяючи особливу увагу розвитку хімічної освіти. 

– Багато випускників вашої школи сьогодні працюють на Черкаському «Азоті», керують складним технологічним процесом, виконуючи виробничі завдання, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ», звертаючись до присутніх у залі. –  Думаю, що в недалекому майбутньому, хтось із учнів-випускників також захоче пов'язати свою долю з нашим підприємством і, завдяки набутим знанням та досвіду, вони продовжать славні багаторічні традиції черкаських хіміків. Будуть розвивати виробництво, впроваджувати сучасні технології і продовжать реалізовувати в нашому місті масштабні соціальні проекти, розпочаті «Азотом».



За останні роки в школі №21 було виконано чималий обсяг робіт: відремонтовано актову залу, замінено проводку в кабінеті трудового навчання та відновлено контур заземлення, який щороку перевіряється працівниками підприємства, встановлено нові  двері практично в усіх приміщеннях, придбано сучасний проектор та екран.

– «Азот» – це наша надійна підтримка у будь-яких питаннях: від ремонтів до надання транспорту та організації екскурсій для дітей, – розповідає Світлана Осадча, директор ЗОШ №21. – Кожного року в нас працює будівельна бригада підприємства, яка  виконує поточні ремонти. Ну і звичайно, якщо потрібна якась термінова допомога, –  розраховуємо на шефів.

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM сьогодні опікується 10-ма школами Черкас, з якими кілька років тому було укладено шефські угоди. В рамках цієї співпраці підприємство значно збільшило обсяги допомоги освітнім закладам.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку