<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.12.2015

Зварювальники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM стали переможцями престижного конкурсу

Зварювальники Черкаського «Азоту», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), здобули призові місця на XI всеукраїнському професійному конкурсі «Золотий кубок Бенардоса – 2015», що проходив у Києві.

В конкурсі взяли участь зварювальники з 11-ти українських підприємств. Майстри змагалися в трьох номінаціях, які передбачали застосування різних видів зварювання. Черкаський «Азот» представляли працівники управління капітальних ремонтів Ігор Горішний та Андрій Чорний.

– Наше підприємство має потужний Навчальний центр, завдяки якому ми маємо змогу постійно підвищувати кваліфікацію наших спеціалістів як на базі «Азоту», так і направляючи їх до профільних навчальних закладів та центрів підготовки. Середній розряд наших працівників, які мають робітничі спеціальності, – п’ятий, що є одним із найвищих,  – розповідає Ігор Сергієнко, директор департаменту з управління персоналом ПАТ «АЗОТ». – Завдяки такій роботі ми формуємо високопрофесійний колектив, здатний виконувати найскладніші завдання.

Працівники Черкаського «Азоту» регулярно беруть участь у професійних конкурсах різного рівня. Це можливість не лише показати свої вміння, а й здобути новий досвід. Цього разу конкурсанти з Черкас вкотре підтвердили високу кваліфікацію здобувши призові місця. Так, Ігор Горішний посів І та ІІ місця у двох номінаціях, Андрій Чорний – ІІІ місце.



За результатами конкурсу спеціалісти ПАТ «АЗОТ» запрошені до складу збірної команди, яка наступного року представлятиме Україну на міжнародному конкурсі зварювальників у Китаї.

– У нас працюють зварювальники, яких можна назвати кращими не лише в області, а й загалом на підприємствах України, що підтверджується їхніми перемогами у всеукраїнських та міжнародних конкурсах професійної майстерності. Багато з того, що вони вміють, не робиться на жодному іншому підприємстві області, – коментує Володимир Бандура, начальник управління капітальних ремонтів ПАТ «АЗОТ».

«Золотий кубок» проходив на навчальній базі Міжгалузевого учбово-атестаційного центру інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона (м. Київ). Він присвячений Миколі Бенардосу – українському винахіднику, який розробив технологію дугового зварювання (1981 рік). Організаторами конкурсу є Товариство зварювальників України та Одеське обласне товариство зварювальників. 

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку