<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

21.01.2016

Соціальна політика ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM базується на міжнародних стандартах

Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), є учасником Глобального договору ООН – ініціативи з корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Підприємство публічно заявляє про готовність інтегрувати світові принципи підприємницької діяльності.

ПАТ «АЗОТ» повністю підтримує задекларовані договором принципи дотримання прав людини, охорони праці, захисту навколишнього середовища, протидії корупції та ін. Усього таких принципів 10. Всі вони відповідають особливостям ділової діяльності підприємства та його корпоративним цінностям.

– Як одне з найбільших підприємств в області, ми розуміємо, що крім власного розвитку, вдосконалення, нарощування виробничих потужностей, ми відповідаємо ще за суспільство, в якому працюємо. Наша мета полягає у вирішенні різних соціально значущих проблем, консолідації всіх зусиль і можливостей для підвищення стандартів життя в місті, – зазначає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».



Підприємство комплексно співпрацює з місцевими громадами і системно реалізує великі соціальні проекти у Черкасах.

– Кілька років тому ми уклали соціальні угоди з десятьма школами міста, в яких навчається майже 18 тисяч учнів. Підприємство виконало в навчальних закладах найнеобхідніші ремонти, придбало потрібну техніку, меблі тощо. Восени у різних мікрорайонах міста ми займалися ремонтом пішохідних доріжок, міжквартальних проїздів, тротуарів, зробили ямковий ремонт на деяких найбільш проблемних перехрестях вулиць. Крім того, ми забезпечуємо міські лікарні киснем власного виробництва. Це значна допомога місту. Я вже не кажу, що один із найкращих культурних центрів ПК «Дружба народів» після реконструкції, в яку було вкладено десятки мільйонів гривень, служить не тільки хімікам, а й усім мешканцям міста, – зауважує Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ».

Крім того, підприємство компенсує збитки КП «Черкасиелектротранс», спрямовуючи щорічно майже мільйон гривень. Реалізує підприємство і масштабну програму з виготовлення та встановлення дитячих та спортивних майданчиків. За два роки в місті було встановлено 30 комплектів ігрового та 15 комплектів спортивного обладнання. У такий спосіб ПАТ «АЗОТ» значно заощаджує кошти міського бюджету. Взаємодія між підприємством і містом є яскравим прикладом соціальної відповідальності бізнесу.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку