<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.10.2013 ПРОФСПІЛКИ ТРУДОВИХ КОЛЕКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВ OSTCHEM ДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ РОБОТИ
Мета діяльності профспілки – представництво та захист професійних, соціально-трудових прав та інтересів його членів. Але як досягати цього в соціально-економічних і правових умовах, які постійно змінюються? Які форми та методи профспілкової роботи найбільш ефективні?

24.10.2013 На Черкасском Азоте OSTCHEM идет крупномасштабная программа по подготовке предприятия к зиме
На Черкасском «АЗОТ» OSTCHEM (объединяет предприятия азотной химии Group DF), идет масштабная программа по подготовке к зиме – заявил Председатель Правления ПАО «АЗОТ» Виталий Скляров.

22.10.2013 Конкурс-фестиваль «OSTCHEM танцует» прошел в Горловке, в обновленном КСКЦ «СТИРОЛ» OSTCHEM
19 октября в культурно-спортивном центре «СТИРОЛ» OSTCHEM состоялся конкурс-фестиваль «OSTCHEM танцует». Мероприятие стало первым крупным культурным событием в стенах обновленного КСКЦ «СТИРОЛ» OSTCHEM.

18.10.2013 Промышленная безопасность. Нормативы необходимо совершенствовать
О повышении производственной безопасности и системы охраны труда ПАО «АЗОТ» OSTCHEM рассказывает директор департамента по охране труда Любовь Васильевна ЗИНЧЕНКО.

15.10.2013 У медсанчастині Черкаського «Азоту» відкрили аптеку
Аптечний пункт на другому поверсі медико-санітарної частини запрацював на початку жовтня. Купити ліки азотівці можуть за оптовими цінами. У 2014 році працівникам товариства запропонують взяти участь у новій соціальній програмі, яка працюватиме за принципом лікарняної каси.

14.10.2013 Легкоатлетичний пробіг до дуба Максима Залізняка
За давньою доброю традицією КЛБ «Ритм» на честь Дня українського козацтва щороку здійснює легкоатлетичний пробіг «Золота осінь» історичними місцями Холодного Яру, що загалом підсумовує заходи весняно-літнього сезону. Ці місця пов’язані з іменами гетьмана Богдана Хмельницького та ватажка повстанського руху Максима Залізняка.

12.10.2013 Вдячні за пам’ять про ветеранів праці
12 жовтня клуб «Біла акація» Благодійного фонду ПАТ «АЗОТ» організував зустріч сімейних пар – ветеранів підприємства, які прожили разом 50 і більше років.

11.10.2013 Нові спортивні перемоги Ігоря Королькова
П’ять медалей завоювали українські спортсмени на чемпіонаті світу серед ветеранів у Сараєво. Вже в перший день майстри з вільної боротьби здобули дві медалі. Бронзу команді приніс Ігор Корольков – ветеран праці ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

09.10.2013 Вихованці дитячого Центру здобули призові місця у спартакіаді
Всеукраїнська спартакіада для молоді з особливими фізичними потребами «Вітрила Надії» пройшла в м. Залізний Порт. У складі команди Черкаської області виступали 7 осіб з Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ».

07.10.2013 ДИАГНОСТИКА ВСЕХ АММИАКОПРОВОДОВ НА КОНЦЕРНЕ «СТИРОЛ» ОБОЙДЕТСЯ ПРЕДПРИЯТИЮ В 23 МЛН. ГРИВЕН – СЕРГЕЙ ПАВЛЮЧУК
ПАО «Концерн Стирол», входящий в холдинг OSTCHEM (объединяет предприятия азотной химии Group DF) начал реализацию крупномасштабного проекта по диагностике аммиакопроводов предприятия.


Новости 641 - 650 з 881
Початок | Попер. | 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 | Наст. | Кінець Все